Siekdami suteikti geriausią patirtį, naudojame tokias technologijas kaip slapukai, kad išsaugotume ir (arba) gautume prieigą prie įrenginio informacijos. Sutikdami su šiomis technologijomis galėsime apdoroti tokius duomenis kaip naršymo elgsena ar unikalūs ID šioje svetainėje. Nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali turėti neigiamos įtakos tam tikroms funkcijoms ir savybėms.
Funkcinis
Always active
Techninis saugojimas arba prieiga yra griežtai būtini siekiant teisėto tikslo, kad būtų galima naudotis konkrečia paslauga, kurios aiškiai prašo abonentas arba naudotojas, arba tik tam, kad būtų galima perduoti pranešimą elektroninių ryšių tinklu.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Techninis saugojimas arba prieiga, kuri naudojama tik anoniminės statistikos tikslais. Be šaukimo į teismą, savanoriško jūsų interneto paslaugų teikėjo sutikimo arba papildomų įrašų iš trečiosios šalies, vien šiuo tikslu saugoma ar gaunama informacija paprastai negali būti naudojama jūsų tapatybei nustatyti.
Rinkodara
Techninis saugojimas arba prieiga yra reikalingi siekiant sukurti naudotojų profilius, kad būtų galima siųsti reklamą arba sekti naudotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.
Artėjant žiemai Londone niekas taip nenuramina sielos, kaip kepyklėlės šiluma. Nuo pirmojo šilto kruasano kąsnio iki tobulai iškepto pyrago – šiais vėsiais mėnesiais paguodos maistas įgauna naują prasmę. Londonas – miestas, garsėjantis savo įvairove, taip pat gali pasigirti vienomis įspūdingiausių pasaulyje kepyklėlių ir konditerijos parduotuvių. Nesvarbu, ar mėgstate klasiką, ar naujoviškus konditerijos gaminius, šis miestas yra konditerijos mėgėjų rojus.
Pateikiame 9 geriausių kepyklėlių Londone, kurių kiekviena žada nepamirštamų įspūdžių.
“Borough Market” įsikūrusi “Bread Ahead” garsėja amatininkų kepama duona ir koldūnais. Jų kepimo mokykloje rengiamos pamokos norintiems įvaldyti kepimo meną. Kepyklėlės naudojami kokybiški ingredientai ir tradiciniai metodai pelnė jai puikią reputaciją tarp vietinių gyventojų ir turistų.
“Beigel Bake” – tai Brick Lane gatvėje įsikūrusi kepyklėlė, kurioje visą parą bei 7 dienas per savaitę kepami šviežiai iškepti bageliai su jautienos, rūkytos lašišos arba grietinėlės sūrio įdaru. Dėl pastovios kokybės tai mėgstama užkandžių vėlai vakare ir ankstyvo ryto užkandžių vieta.
3. Konditor
Adresas:22 Cornwall Road, Londonas SE1 8TW Darbo laikas: Nuo pirmadienio iki penktadienio: 8:00-18:00 val., šeštadieniais 9:00-18:00 val.
“Konditor”, besispecializuojanti asmeninių švenčių tortų gamyboje, džiugina londoniečius savo firminiu “Curly Whirly” tortu – sodriu šokoladiniu biskvitu su vanilinių pupelių glajumi, kurį būtina išbandyti. Mieste yra kelios vietos, todėl čia patogu užsukti pasimėgauti saldžiu skanėstu..
4. Grodzinski Bakery
Adresas:91 Dunsmure Road, Londonas N16 5HT Darbo laikas: Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio: 7:00-18:00; penktadienį: 7:00-14:00; sekmadienį: 8:00-17:00.
“Grodzinski” yra košerinių kepyklų tinklas, garsėjantis chalomis, babka ir bandelėmis. Tradicinių kepimo metodų ir aukštos kokybės ingredientų laikymasis išlaiko jų populiarumą jau daugiau nei šimtmetį.
Golborne Road gatvėje įsikūrusi “Lisboa Patisserie” į Londoną atveža Portugalijos skonį ir pristato garsiuosius “Pastel de nata” (varškės pyragaičius). Autentiški kepyklėlės pasiūlymai ir jauki atmosfera daro ją mėgstamą tų, kurie nori saldžiai pabėgti.
Minimalistiniu požiūriu ir dėmesiu kokybei pasižyminti “St. John Bakery” kepyklėlė siūlo duonos, pyragaičių ir garsiųjų “Eccles” pyragų pasirinkimą. Tradiciniai kepimo būdai ir sezoniniai ingredientai užtikrina malonią patirtį kiekvieno apsilankymo metu.
7. Pophams Bakery
Adresas:19 Prebend Street, Londonas N1 8PF Darbo laikas: Nuo pirmadienio iki penktadienio: 7:30-15:00; šeštadienį ir sekmadienį: 8:00-16:00
“Pophams Bakery” kepykla, įsikūrusi Islingtone ir London Fields, garsėja naujoviškais kepiniais ir raugintos duonos kepiniais. Kūrybiški skonių deriniai pelnė ištikimų gerbėjų komplimentus.
8. Fabrique
Adresas:239 High Holborn, Londonas WC1V 7EW Darbo laikas: Nuo pirmadienio iki penktadienio: 7:00-19:00; šeštadienį ir sekmadienį: 8:00-18:00
Iš Stokholmo kilusi “Fabrique” į Londoną atvežė savo meistriškos raugintos duonos ir cinamoninių bandelių. Daugiausia dėmesio skirdami švediškiems skoniams ir naudodami aukštos kokybės ingredientus, jie tapo išskirtiniais miesto kepyklų atstovais.
“Gail’s Bakery”, turinti daugybę padalinių visame Londone, siūlo platų duonos, pyragaičių ir tortų asortimentą. Dėmesys sezoniniams ingredientams ir amatininkų technikai užtikrina šviežią ir aromatingą patirtį.
Atkreipkite dėmesį, kad darbo laikas gali keistis, ypač per šventes arba dėl nenumatytų aplinkybių. Prieš planuodami apsilankymą patartina patikrinti oficialią kepyklėlės svetainę arba susisiekti su ja tiesiogiai.
Sekite mus:
Sekite mūsų puslapį TravelDNA.lt, kuriame pateikiame naujausius skrydžių bei kitus pasiūlymus, o taip pat įvairiausius patarimus keliautojams. Mes taip pat turime Instragram puslapį, kuriame taip pat dalinamės naujienomis, patarimais bei karščiausiais pasiūlymais! Taip pat galite prisijungti prie mūsų Whatsapp kanalo ir gauti naujienas realiu laiku! Jei užsiprenumeruosite mūsų naujienlaiškį, gausite ekskliuzyvinius pasiūlymus tiesiai į savo el. paštą!
Pastaba: mūsų puslapyje skelbiamos akcijos, nuolaidos ir kainos galioja įrašo publikavimo momentu. TravelDNA.lt nėra paslaugų tiekėjas, kelionių agentūra ar kelionių organizatorius, o tik puslapis pateikiantis informaciją norintiems keliauti ir sutaupyti. TravelDNA.lt neatsako už kainų pasikeitimus, pasibaigusias akcijas ar nuolaidas, nes tai yra išimtinai paslaugų tiekėjų (oro linijų, viešbučių, kruizų įmonių ir pan.) valia keisti savo kainodarą bet kuriuo metu.